Maandprogramma speelclub

Liefste Speelclubjes,

De maand juni komt eraan. Dat betekent dat het de laatste maand chiro is maarrrr….. niet getreurd daarna gaan we op een ONGELOFELIJK LEUK CHIROKAMP!!!!!! Het is weer 's avonds chiro omdat de leidingen weeral examens en stage hebben Maar het belooft een zeer leuke maand te worden. Vergeet ook zeker niet je in te schrijven voor het Chirokamp., dit kan nog tot 15 juni. (Je bent pas volledig ingeschreven als we eens medische fiche hebben EN het geld overgeschreven is. Hopelijk gaan jullie allemaal mee :) !!

Zaterdag 4 juni 18u30 – 20u30

Wat we vandaag gaan doen, blijft nog even een verrassing. Hebben wij jullie nu nieuwsgierig gemaakt? Kom dan zeker naar de Chiro!

Vrijdag 10 juni 18u30 – 20u30

Omdat de leiding examens hebben, mogen zij ook eens verwend worden! Wil je ook graag in de watten gelegd worden? Kom dan naar de chiro van 18u30 tot 20u30

Zaterdag 18 juni 18u30 – 20u30

Vandaag is het de aller laatste keer chiro voor het kamp :) . We moeten nog 22 nachtjes slapen en we kunnen weer ravotten! Kom dus zeker een kijkje nemen!

Zondag 26 juni: 11u 

Eindelijk die langverdiende vakantie. Om deze toch op een mooie manier in te zetten nodigen we jullie uit op de vakantieviering in de kerk van Essen-Centrum. Komen jullie ook? 

Zo, dit was het alweer voor deze maand. Wij kijken er naar uit! Tot snel!

Vele groetjes en kusjes,

Lena en Kato