Leidingsploeg

Pagadders:

 

Afbeelding met persoon, kleding, glimlach, buitenshuisAutomatisch gegenereerde beschrijving

Heyhey! Mijn naam is Floor Konings en ik ben 18 jaar. Ik begin dit jaar aan mijn eerste jaar vroedkunde aan AP Antwerpen. Zelf zit ik al sinds de pagadders in de Chiro en het is natuurlijk mijn favoriete hobby! Ik heb er super veel zin in om in mijn tweede jaar als leiding de zondagen van de pagaddertjes super leuk te maken samen met Emma, Tia en Fenne!

Afbeelding met kleding, persoon, buitenshuis, Menselijk gezichtAutomatisch gegenereerde beschrijving

Hey! Ik ben Tia Lambrechts en ik ben 17 jaar. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik heb er al heel veel zin in! Ik volg de richting humane wetenschappen op het Erasmus Atheneum in Kalmthout. Dit is nu mijn laatste jaar in het middelbaar. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met mijn vriendinnen en speel ik tennis. Ik kijk er al erg hard naar uit om er een fantastisch jaar van te maken met onze pagaddertjes!

Afbeelding met persoon, kleding, Menselijk gezicht, buitenshuisAutomatisch gegenereerde beschrijving

Hallo! Ik ben Emma Costermans en ik ben 20 jaar. Ik studeer leerkracht lager onderwijs op KdG. Mijn favoriete hobby’s zijn tennis, volleybal, lopen en natuurlijk Chiro. Ik heb heel veel zin in mijn vierde jaar als leiding bij de fantastische Pagadders. Samen met Floor, Fenne en Tia gaan we er een onvergetelijk jaar van maken! We kijken er enorm hard naar uit!

page7image36510624

Heyhey! Ik ben Fenne Verhulst en ben 18 jaar. Ik begin mijn 1ste jaar vroedkunde aan de KDG in Antwerpen. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om met vriendinnen af te spreken, ben ik graag creatief bezit en kom ik elk weekend met plezier naar de chiro. Dit is mijn 2de jaar als leidster en ik kijk er super hard naar uit om er samen met mijn medeleiding weer een onvergetelijk jaar van te maken!

Speelclub:

page1image36838096

 Heyhey! Mijn naam is Sweta Mies, ik ben 17 jaar. Dit is mijn eerste jaar als leidster en ik kijk er al met veel        plezier naar uit. Ik zit nog in het middelbaar en doe de richting welzijnswetenschappen. In mijn vrije tijd hou ik ervan om met vriendinnen af te spreken. En elke zondag kom ik met veel plezier naar de Chiro. Samen met Veerle en Britt gaan we er een top jaar van maken. :)


Hey! Ik ben Britt Peeters, 18 jaar oud. Ik start dit jaar mijn eerste jaar aan de hogeschool, waar ik Buisiness and languages ga doen aan de KdG. Dit is mijn tweede jaar als leidster en ik heb er super veel zin in om nog een jaar leiding te zijn van de speelclubs! Ik kijk er al enorm naar uit naar alle zotte, leuke en mooie herinneringen die we gaan maken! J

                                            Hallo! Ik ben Veerle Van de Moer en ik ben 18 jaar. Ik begin dit jaar aan mijn eerste jaar lager onderwijs op kdg in Antwerpen. Het komende jaar wordt mijn tweede jaar als chiroleidster. Zelf zit ik al in de Chiro sinds de pagadders. Naast de Chiro ben ik ook graag creatief bezig. Dit chirojaar gaan we alles uit de kast halen om er samen met de speelclubs een fantastisch jaar van te maken. Ik heb er super veel zin in!!

 

Kwiks:

Heyhey! Ik ben Camille Schrooyen, ik ben 17 jaar oud en dit is mijn 2de jaar als leidster. Ik begin aan mijn eerste jaar toegepaste psychologie aan AP hogeschool in Antwerpen. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen en speel ik volleybal. Ik kijk enorm hard uit naar dit jaar. Yana, Lena, Nore en ik gaan er een onvergetelijk jaar van maken samen met jullie! Ik kijk er alvast naar uit!

 Hey Hey! Ik ben Lena Michielsen en ik ben 21 jaar. Ik ben net afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs. Dit jaar start ik aan de opleiding ‘zorg’ aan de Karel De Grote hogeschool in Antwerpen. Ik begin met volle goesting aan mijn vierde jaar als Chiroleidster. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnnen en kom ik natuurlijk elk weekend héél graag naar de Chiro. Ik kijk enorm hard uit naar het komende Chirojaar! Camille, Nore, Yana en ik gaan er samen een zalig jaar van maken met de kwiks.

Mijn naam is Yana Rombaut. Dit jaar begin ik aan mijn vijfde jaar als Chiroleidster. Ik ben 22 jaar en in mijn vrije tijd speel ik graag volleybal. Elke zondag kom ik enthousiast en met een grote glimlach naar de Chiro. Momenteel werk ik als ergotherapeut op de basisschool voor buitengewoon onderwijs Wilgenduin te Kalmthout. Als leiding zullen wij er alles aan doen om er iedere zondag een plezant feestje bij de Kwiks van te maken.

Hey, ik ben Nore Van Ginneken en ik ben 17 jaar. Ik studeer sociale technische wetenschappen op Stella-Matutina in Wuustwezel. Mijn Hobby’s zijn volleybal en natuurlijk Chiro. Ik zit al vanaf de pagadders in de Chiro en dit wordt mijn eerste jaar als leiding. Ik heb heel veel zin om met Camille, Yana en Lena er een heel leuk jaar van te maken voor de kwiks!

    

 

Tippers:

Hallo! Ik ben Maud Ruts. Ik ben 18 jaar oud. Dit jaar begin ik aan het eerste jaar op de universiteit. Ik ga de richting interieurarchitectuur studeren aan KULeuven in Gent. Mijn favoriete hobby is Chiro. Dit jaar wordt het mijn tweede jaar als leiding. J

Hallo! Ik ben Lotte Scheffer, ik begin aan mijn laatste jaar verpleging. Dit is mijn vierde jaar als leiding en ik heb er heel veel zin in! Samen met Elise, Joni en Maud gaan wij er een top jaar van maken bij de tippers!

Hey ! ik ben Elise Francken en ik ben 19 jaar. Ik zit in mijn tweede jaar marketing aan de KdG. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen, en daarnaast kom ik elke zondag met veel plezier naar de Chiro. Ik heb super veel zin in mijn tweede jaar als leiding. Ik ga een half jaartje in Valencia studeren, dus ik ben er tot januari en daarna zien jullie mij zeker terug op kamp! Ik kijk er enorm naar uit om er met Joni, Maud en Lotte een kei tof jaar van te maken met de tippers!
 

Heeeey, ik ben Joni de Wilde en ik ben 18 jaar. Ik start dit jaar aan mijn eerste jaar kleuteronderwijs op Kdg in Antwerpen. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen, maar het allerliefste ga ik natuurlijk naar de Chiro. Dit word mijn tweede jaar leiding. En ik heb er weer super veel zin in met de tippers, en natuurlijk mijn lieve medeleiding :)

 
Tiptiens:

Heyhey! Ik ben Sarah Hontelé en ik ben 20 jaar. Ik begin dit jaar aan mijn tweede jaar ergotherapie aan AP hogeschool in Antwerpen, waar ik ook op kot zit. Al vanaf de pagadders zit ik in de Chiro en doe dit nog steeds even graag! Dit is mijn derde jaar als leidster en eerste jaar als hoofdleidster. Naast de chiro spreek ik graag af met vriendinnen, maak ik graag een wandeling en kijk ik heel graag naar een mooie zonsondergang. Ik heb enorm veel zin in dit chirojaar! We gaan er een MEGA leuk jaar van maken samen met de tiptiens en mijn medeleiding Erinke!  

Sarah.hontele@gmail.com

 

Heyhey ik ben Erinke Van Geldorp, 20 jaar, en begin aan mijn 3de jaar leiding.

Ik studeer aan KdG Hogeschool en start mijn 2de jaar Event&Projectmanagement.

In mijn dagelijkse leven speel ik volleybal met mijn mama en spendeer ik mijn zondagen op de Chiro. Ik heb enorm veel zin in dit jaar en hoop dat het een knaller wordt!

Aspi:

Heyhoi! Ik ben Maite Jacobs en ik ben 18 jaar oud. Dit jaar begin ik aan mijn eerste jaar geschiedenis aan het Ugent. Mijn Hobby’s zijn tennis, creatief bezig zijn, wandelen en niet te vergeten: Chiro. Dit wordt mijn tweede jaar als leiding en ik heb er alvast zin in om er met de aspi’s in te vliegen. Samen met Kato en Noa gaan we er een ongeloofelijk, onvergetelijk en spetterend jaar van maken!

Maite.jacobs@gmail.com

Hey! Ik ben Kato Rombaut en ik ben 20 jaar. Ik zit in mijn tweede jaar accountancy en fiscaliteit aan de KDG in Antwerpen.  Mijn favoriete hobby is natuurlijk de Chiro! Ik kijk heel hard uit naar mijn derde jaar als leiding. Ook heb ik heel veel zin om er weer een fantastisch jaar van te maken met de aspi’s en natuurlijk mijn super leuke medeleiding Noa en Maite!

 
   

Hallo allemaal! Ik ben Noa Herrewijn en ik ben 21 jaar. Ik heb mijn diploma marketing behaald en ga nu verder studeren in de richting communicatiewetenschappen aan de universiteit van Gent. In mijn vrije tijd tennis ik graag, maar mijn favoriete hobby is de Chiro natuurlijk! Ik kijk er heel hard uit naar mijn vierde jaar als leiding. Samen met Kato en Maite gaan we er een superleuk jaar van maken!