Vertrek en aankomst

VERTREK

Maandag 11 juli 2022 om 14u00 verzamelen de Speelclubs en de Kwiks (in volledig Chiro-uniform!*) op de parking van de Heuvelhal, waar we openen en controleren of iedereen aanwezig is. Dit jaar vragen we weer aan ouders
om zelf (of via carpooling) hun dochter(s) naar de kampplaats te brengen. Het precieze adres van de kampplaats is te vinden bij ‘Post’.

De Pagadders worden donderdag 14 juli om 13u30 op de parking van de Heuvelhal verwacht, hier wachten de leidsters op hen (in volledig Chiro-uniform*). De ouders brengen de Pagadders en de bagage zelf naar de kampplaats, spreek eventueel af om te carpoolen. Het adres vind je bij het onderdeeltje ‘post’ verder in het boekje. De ouders helpen met installeren van de veldbedjes en luchtmatrassen, daarna kunnen ze vertrekken en kan het kamp eindelijk beginnen!


! Let op: Als je zelf je dochter niet kan wegbrengen naar de kampplaats, zorg dan zelf voor vervoer, door bijvoorbeeld met iemand anders mee te rijden.


*Met volledig Chiro-uniform bedoelen we:

  • Chirorok
  • Chiro T-shirt
  • Chiro trui/vest
  • Rode/blauwe/beige sokken

AANKOMST

Donderdag 21 juli 2022 rijden we met de bus terug van het Hulshout naar het mooie Essen. We komen aan op de parking van de Heuvelhal, dit zal rond 12u00 – 12u30 zijn (exacte uur wordt meegedeeld in de Whatsappgroepen, houd deze dus zeker in het oog!) zijn. De bagage kan u aansluitend bij de camion gaan ophalen (Over D'Aa 75).