Leidingsploeg

Pagadders:

Hallo allemaal! Ik ben Sarah Hontelé en ik ben 18 jaar. Ik begin aan mijn eerste jaar lager onderwijs aan KdG in Antwerpen. Dit is mijn eerste jaar als leidster en ik kijk er heel hard naar uit om samen met mijn medeleidsters en pagadders er een superleuk jaar van te maken!! Ik heb heel veel zin in dit chirojaar!

Email: sarah.hontele@gmail.com

Heyhey! Ik ben Lize Roobol, ik ben 18 jaar en begin dit jaar aan mijn eerste jaar Marketing op KdG. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen en kom ik met veel plezier naar de chiro! Ik heb alvast mega veel zin in om er samen met Sarah en Maarit een super leuk jaar van te maken met onze pagaddertjes!

Email: lizeroobol@hotmail.com

 Hey! Ik ben Maarit Van Tichelen en ik ben 20 jaar. Ik studeer voor mijn derde jaar maatschappelijk werk aan de Karel De Grote hogeschool. Ik zit al vanaf de pagadders in de chiro en ik heb het altijd graag gedaan! Ik ga nu mijn derde jaar als leiding en mijn eerste jaar als hoofdleiding tegemoet. Samen met Lize, Sarah en de pagaddertjes gaan we er weer een heel leuk jaar van proberen maken. Ik heb er alvast enorm veel zin in!

Email: maaritvantichelen@gmail.com

Speelclub:

Hey! Ik ben Kato Rombaut en ik ben 18 jaar. Ik begin dit jaar aan mijn studie toegepaste economische wetenschappen aan de KULeuven in Leuven. Mijn favoriete hobby is natuurlijk de Chiro! Ik heb heel veel zin in mijn eerste jaar als Chiroleiding samen met mijn medeleiding Lena. Ik kijk al uit naar de zondagnamiddagen met deze toffe speelclubs!!

Email: kato.rombaut2@gmail.com

Hey hey! Ik ben Lena Michielsen en ik ben 19 jaar. Ik ben vorig jaar gestart aan de opleiding leraar lager onderwijs aan de Karel de Grote hogeschool in Antwerpen, dit jaar begin ik met volle goesting aan mijn tweede jaar. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen en kom ik natuurlijk elk weekend heel graag naar de Chiro. Dit is mijn tweede jaar als leidster en mijn eerste jaar als hoofdleidster. Ik kijk enorm hard uit naar het komende Chirojaar! Kato en ik gaan er een spetterend jaar van maken samen met de Speelclubs! 

Email: Lenamichielsen02@gmail.com

Kwiks:

Mijn naam is Yana Rombaut. Dit jaar begin ik aan mijn derde jaar als Chiroleidster en dit zal zeker niet m’n laatste jaar zijn. Ik ben 20 jaar en in mijn vrije tijd speel ik graag volleybal. Elke zondag kom ik enthousiast en met een grote glimlach naar de Chiro. Ik zit in mijn derde jaar ergotherapie aan de AP Hogeschool in Antwerpen. Als leiding zullen wij er alles aan doen om er iedere zondag een plezant feest bij de Kwiks van te maken.

Email: yana.rombaut@telenet.be

 Heyhey! Ik heet Erinke Van Geldorp, ik ben 18 jaar oud en begin mijn eerste jaar Journalistiek aan AP. Buiten al dat schoolwerk speel ik nog volleybal en teken ik enorm graag. Ik heb enorm veel zin om met onze Kwikies en mijn fantastische medeleiding er een geweldig leuk jaar van te maken!

Email: erinkevangeldorp1234@gmail.com

Tippers:

Hallo! Ik ben Emma Costermans en ik ben 18 jaar. Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar, leerkracht lager onderwijs op KdG. Mijn favoriete hobby’s zijn tennis, volleybal en natuurlijk Chiro. Ik heb heel veel zin in mijn tweede jaar als leiding bij de fantastische Tippers. Samen met Noa gaan we er een onvergetelijk jaar van maken! We kijken er enorm hard naar uit! 

Email: emma.costermans@gmail.com

Hallo allemaal! Ik ben Noa Herrewijn en ik ben 19 jaar. Ik zit nu in mijn tweede jaar marketing aan de HoGent. In mijn vrije tijd tennis ik, maar mijn favoriete hobby is de Chiro natuurlijk! Ik kijk heel hard uit naar mijn tweede jaar als leiding. Ik kijk er enorm naar uit om met Emma en de tippers er een heel leuk jaar van te maken!

Email: noa.herrewijn@telenet.be

Tiptiens:

Hey hey! Ik ben Kato Ruts, 21 jaar oud. Ik begin dit jaar aan mijn eerste master Architectuur aan de KUL in Gent. Dit is voor mij mijn vijfde jaar als leidster en ik geniet er nog elke week van! Zelf ben ik vanaf het begin super graag naar de Chiro gegaan en kijk ik heel hard uit naar alle leuke momenten die we gaan beleven met de fantastische tiptiens en medeleiding Lotte! :)

Email: katoruts@icloud.com

Hallo! Ik ben Lotte Scheffer, ik begin aan mijn 2de jaar verpleging. Zelf ben ik ook trainer bij gympuls, tumbling en g-gym. Dit is mijn tweede jaar als leiding en ik heb er heel veel zin in! Samen met Kato word ik leiding van de tiptiens.

Email: lottescheffer2@gmail.com

Aspi's:

Hallo! Ik ben Veerle Vorsselmans en ik ben 20 jaar. Ik studeer Event- en Projectmanagement op KdG en Music & Entertainment op Vives. Mijn favoriete hobby is overduidelijk Chiro! Dit wordt mijn vijfde jaar als leiding en ik heb er enorm veel zin in om samen met Lisa er een topjaar van te maken met deze toffe Aspi's!! We kijken er enorm naar uit!!;-). 

Email: vorsselmansveerle@gmail.com

Hallo allemaal, mijn naam is Lisa Verleysen en ik ben 20 jaar. Ik zit in mijn 3de jaar orthopedagogie. Dit studeer ik aan de Hogent. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek en natuurlijk ben ik elke zondag te vinden op de Chiro. Ik ga ook heel graag eens lopen! Na een geweldig jaar bij de tippers en de speelclubs, sta ik dit jaar bij de oudste groep, de aspi’s. Samen met Veerle gaan we er een onvergetelijk jaar van maken!

Email: Lisa.verleysen@hotmail.com