Leidingsploeg

Pagadders:

Hey hey! Ik ben Lena Michielsen en ik ben 18 jaar. Ik start dit jaar mijn opleiding

lager onderwijs aan de Karel de Grote hogeschool in Antwerpen. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen en kom ik natuurlijk elk weekend met volle goesting naar de Chiro. Dit is mijn eerst jaar als leidster en ga er samen met Imke en Yana een top jaar van maken voor de pagaddertjes! Ik kijk er enorm hard naar uit!!​

Telefoon: 0492 78 01 22

Email: Lenamichielsen02@gmail.com

Mijn naam is Yana Rombaut. Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar als Chiroleidster en dit zal zeker niet m’n laatste jaar zijn.  Ik ben 19 jaar en in mijn vrije tijd speel ik graag volleybal. Elke zondag kom ik enthousiast en met een grote glimlach naar de Chiro. Ik zit in mijn tweede jaar ergotherapie aan de AP Hogeschool van Antwerpen.  Mijn medeleidingen en ikzelf zullen er alles aan doen om er iedere zondag een plezant feest van te maken bij de jongste groep.

Telefoon: 0485304792

Email: yana.rombaut@telenet.be

Hallo allemaal! Ik ben Imke Van Tichelen en ik ben 21 jaar. Tijdens mijn 5e jaar als leidster kijk ik er heel hard naar uit om samen met de pagadders er een top jaar van te maken! Ik zit in mijn 3de jaar verpleegkunde aan de AP Hogeschool in Antwerpen en mijn hobby’s zijn volleybal, zwemmen en natuurlijk ook Chiro. Ik heb kei veel zin in het chirojaar!!!

Telefoon: 0475 20 89 41

Email: imkevantichelen@gmail.com

Speelclub:

 

Hallo! Ik ben Emma Costermans en ik ben 17 

jaar. Ik begin dit jaar aan mijn eerste jaar Leerkracht Lager Onderwijs op KdG. Mijn favoriete hobby’s zijn tennis, volleybal en natuurlijk Chiro. Ik heb heel veel zin in mijn eerste jaar als Chiroleiding samen met mijn medeleiding Lisa en Maarit. Ik heb alvast kei veel zin in dit jaar, en ik kijk al uit naar de zondagnamiddagen met deze toffe speelclubs!!


Telefoon: 0468 22 99 87

Email: Emma.costermans@gmail.com

Hallo allemaal, mijn naam is Lisa Verleysen en ik ben 19 jaar. Ik zit in mijn 2de jaar orthopedagogie. Dit studeer ik aan de Hogent. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek en natuurlijk ben ik elke zondag te vinden op de Chiro. Na een geweldig jaar bij de tippers, sta ik dit jaar bij de speelclubjes. Samen met Maarit en Emma gaan we er een onvergetelijk jaar van maken!

Telefoon: 0479 10 27 74

Email: Lisa.verleysen@hotmail.com ​

Hey! Ik ben Maarit Van Tichelen en ik ben 19 jaar. Ik studeer voor mijn tweede jaar maatschappelijk werk aan de Karel De Grote hogeschool. Ik zit al vanaf de pagadders in de Chiro en ik heb het altijd graag gedaan! Ik ga nu mijn tweede jaar als leiding tegemoet. Samen met Emma, Lisa en de speelclubs gaan we er weer een heel leuk jaar van proberen maken. Ik heb er alvast enorm veel zin in!

Telefoon: 0479110950

Email: maarit@hotmail.be

Kwiks:

Hallo! Ik ben Lotte Scheffer, ik begin aan mijn eerste jaar verpleegkunde. Zelf ben ik ook trainer bij gympuls, tumbling en g-gym. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik heb er heel veel zin in! Samen met Veerle en Noa ben ik leiding van de Kwiks.

Telefoon: 0465 12 16 65​

Email: Lottescheffer2@gmail.com ​

Hallo allemaal! Ik ben Noa Herrewijn en ik ben 18 jaar. Ik studeer marketing aan de HoGent. In mijn vrije tijd tennis ik, maar mijn favoriete hobby is de Chiro natuurlijk! Ik ben heel benieuwd naar mijn eerste jaar als leiding. Ik kijk er enorm naar uit om met Veerle, Lotte en de kwiks er een heel leuk jaar van te maken!

Telefoon: 0495 27 91 41​

Email: Noa.herrewijn@telenet.be

Hallo! Ik ben Veerle Vorsselmans en ik ben 19 jaar. Ik studeer Event- en Projectmanagement op KdG. Mijn favoriete hobby is overduidelijk Chiro! Dit wordt mijn vierde jaar als leiding en ik heb er enorm veel zin in om samen met Noa en Lotte er een topjaar van te maken met deze toffe Kwiks!! We kijken er enorm naar uit!!;-).

Telefoon: 0471 42 38 51
Email: vorsselmansveerle@gmail.com

Tippers:

Hey! Ik ben Pauline Ceulemans en ik ben 19 jaar. Ik zit nu in mijn tweede jaar op de universiteit in Tilburg en studeer international business administration. Mijn hobby’s zijn volleybal en natuurlijk Chiro. Ik heb heel veel zin in dit Chirojaar als tipperleiding en samen met Femke en de tippers weet ik zeker dat het een topjaar gaat worden.

Telefoon: 0468 15 62 50

Email: Pc.ceulemans@gmail.com

Hey! Ik ben Femke Konings en ik ben 19 jaar. Ik zit in mijn derde jaar van de lerarenopleiding secundair onderwijs wiskunde - economie. Buiten de Chiro speel ik ook nog volleybal. Ik heb er alvast heel veel zin in en kijk dan ook al enorm uit naar alle Chiromomentjes in dit nieuwe jaar. Samen met mijn medeleidster Pauline hoop ik op een jaar vol plezier. ;-).

Telefoon: 0498 12 25 18

Email: Femke.konings@outlook.com

Tiptiens:

Hey hey! Ik ben Kato Ruts, 20 jaar oud. Ik begin dit jaar aan mijn derde jaar Architectuur aan de KUL in Gent. Dit is voor mij mijn vierde jaar als leidster en mijn tweede jaar als hoofdleidster. Zelf ben ik vanaf het begin super graag naar de Chiro gegaan en kijk ik heel hard uit naar alle leuke momenten die we gaan beleven met de fantastische tiptiens en medeleiding Lotte! :)

Telefoon: 0471 80 66 15​

Email: katoruts@icloud.com

Heyhoi! Ik ben Lotte Vorsselmans, ik ben 21 jaar en studeer rechtspraktijk in Antwerpen. Al 15 jaar lang ga ik elke zondag met volle goesting naar de chiro en ik ben er zeker van dat ook dit jaar met de Tiptiens en Katje een ongelooflijk plezant jaar gaat worden!

Telefoon: 0474  0517 31​

Email: Lotte-vorsselmans@hotmail.com

Aspi's:

Hallo! Ik ben Leen Meukens en begin nu aan mijn vierde jaar als leidster, Na 2 jaar bij de pagadders en 1 jaar bij de kwiks te hebben gestaan is het nu tijd voor wat anders. Samen met Amber waag ik me aan de Aspi’s, ik ben eens benieuwd wat dat zal geven ;) Maar ik ben er zeker van dat we er een fantastisch jaar van zullen maken. Ik ben 20 jaar en begin aan mijn 3de jaar biomedische wetenschappen. Ik kijk al uit naar dit nieuwe chirojaar, tot snel!

Telefoon: 0486 09 11 76​

Email: leen.meukens@gmail.com

Hallo! Ik ben Amber Konings, ik ben 21 jaar en zit in mijn 1ste master Psychologie aan de Universiteit Gent. Mijn hobby’s zijn volleybal en natuurlijk ook Chiro. Dit jaar is mijn vijfde jaar als leiding en mijn tweede jaar als hoofdleiding. Ik heb alvast kei veel zin in dit jaar! Ik hoop dat dit weer een superleuk Chiro jaar wordt, ik kijk er al naar uit ;-)

Telefoon: 0491 73 22 48

Email: amber.konings26@gmail.com